Voltijds werken maar toch arm blijven. Ziek worden en geen medicijnen kunnen kopen. Je werk verliezen of je oogst verloren zien gaan en geen enkel inkomen meer hebben. Een leven lang werken en op je oude dag geen pensioen krijgen ... Dit is een realiteit voor drie vierde van de wereldbevolking, voor vijf miljard mensen. Nochtans heeft iedereen recht op sociale bescherming.

Daarom voert 11.11.11, samen met vakbonden en mutualiteiten, de komende twee jaar gezamenlijk campagne voor sociale bescherming voor iedereen.

De Heistse 11.groep voert actie rond sociale bescherming op zondag 20 september op de herfstopendeur in de Bergstraat van 14 tot 17 uur, aan het parkje aan het postkantoor.
Kom langs, individueel of in groep, in het pop-up supporterscafé en supporter mee voor sociale bescherming.

Word lid van de 'supportersclub' en laat je een 'ik supporter voor sociale bescherming'-pleister opplakken. Daar wordt een foto van genomen die op de website van 11.11.11. wordt gezet. Op die manier 'teken' je de petitie voor sociale bescherming.

Plan je zelf een supportersactie met je vereniging, klas of familie? Registreer je dan als groep op www.11.be. Je krijgt een pakket toegestuurd met pleisters, supporters-lidkaarten, enz.

Meer info : Noord-Zuiddienst, 015 86 92, ivk@heist-op-den-berg.be